ЗАВРЪЩАНЕ 2

ЗАВРЪЩАНЕ 2 – България, 2021г.,107 мин., Романтичен, Комедия

Режисьор: Ники Илиев

Сценарист: Ники Илиев

В ролите: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал.

Героите отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир (Башар Рахал). Целта им е да запазят незастроения плаж, който той притежава, заедно със заведението му там, за да може да остане непокътнат и да се превърне в тяхното място, където да се събират всяко лято.

За да постигнат целта си, Деян (Бойко Кръстанов), Виктор (Орлин Павлов), Алекс (Ники Илиев) и Бранимир трябва да участват в завършването на първия пълнометражен филм на Ачо (Александър Кадиев), в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филм, който е спрял снимки заради липса на бюджет – и единственият начин да бъде реализиран е, ако приятелите му помогнат с каквото могат. Ако филмът стане успешен, те ще могат да откупят плажа и заведението обратно.

Тъй като никой от тях няма опит в киното това води до редица комични ситуации. Също така, обаче, тяхната саможертва води и до усложняване на взаимоотношенията им с половинките.

ДАТА

28 авг. 2022
Expired!

Цена

6.00BGN

Купи Билет

ТУК

Местоположение

Зала 2 - ФКЦ
Категория